Πωλείται παλιά μονοκατοικία πλησίον Δικαστηρίων Δικαστήρια, Δήμος Χανίων, Νομός Χανίων

USD 90.074
Πώληση
SKU: glen39
Property type: Μονοκατοικίες
Area (M 2)
50.40
Rooms
1

The space

  • Land Size: 107.74 M 2

Amenities

  • Καθιστικό
  • Κουζίνα
  • Τουαλέτα

Description

Σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά με την πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) στα Χανιά, πωλείται επί οικοπέδου 107,74 τ.μ. υπερυψωμένη ελαφρώς παλιά κατοικία 50,40 τ.μ. με κεραμοσκεπή, κτισμένη από πέτρα διαθέτοντας δύο μεγάλα δωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι κουζίνα. Ένα μικρό καθιστικό, εσωτερική τουαλέτα και μία ισόγεια αποθήκη 16,52 τ.μ.

Ο συντελεστή δόμησης, ως οικόπεδο διαμορφώνεται από 1,00 σε 0,80 με ποσοστό κάλυψης 40%.

Contact the Agent

Μανώλης Γλεντουσάκης

Σύμβουλος Ακινήτων
Είτε ψάχνετε να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε το σπίτι σας, ο online κατάλογος της ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κτηματομεσιτική σας συνδέει με επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επειδή η αγορά ακινήτων είναι μοναδική, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν σύμβουλο ακινήτων με τοπική εμπειρογνωμοσύνη για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενοικίασης, αγοράς ή πώλησης του επόμενου σπιτιού σας. Ο κατάλογός μας σας βοηθάει να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις επιθυμίες σας. Ανεξάρτητα από το είδος των ακινήτων που χρειάζεστε, η επικοινωνία με έναν από τους συμβούλους ακινήτων του κτηματομεσιτικού μας γραφείου κρίνεται απαραίτητη ώστε να γίνει το πρώτο βήμα. Εγγραφή για να λαμβάνετε όλα τα νέα ακίνητα
captchaΧρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanGreekItalian