Πωλείται κτήριο επαγγελματικό σε οικόπεδο 750 τ.μ. Καστέλλι, Νομός Χανίων

€ 480.000
Πώληση
SKU: theo17
Property type: Επαγγελματικά Ακίνητα

The space

  • Land Size: 750 M 2
  • Year Built: 2000

Amenities

  • Γκαράζ / Πάρκινγκ
  • Υπόγειο

Description

Πωλείται επί της επαρχιακής οδού Καστέλλι-Πλάτανος κτήριο επαγγελματικό σε οικόπεδο 750 τ.μ. με κτίσματα ισόγειο 240 τ.μ., 1ος όροφος 230 τ.μ. και υπόγειο 230 τ.μ. Έτος καατασκευής 2000. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για parking.

Contact the Agent

Ιωάννης Μαστοράκης

Συνεργάτης
Κιν
6947896915
Τηλ
2821055536
Email
mastorakis@anaptyxichania.gr
Είτε ψάχνετε να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε το σπίτι σας, ο online κατάλογος της ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κτηματομεσιτική σας συνδέει με επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επειδή η αγορά ακινήτων είναι μοναδική, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν σύμβουλο ακινήτων με τοπική εμπειρογνωμοσύνη για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενοικίασης, αγοράς ή πώλησης του επόμενου σπιτιού σας. Ο κατάλογός μας σας βοηθάει να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις επιθυμίες σας. Ανεξάρτητα από το είδος των ακινήτων που χρειάζεστε, η επικοινωνία με έναν από τους συμβούλους ακινήτων του κτηματομεσιτικού μας γραφείου κρίνεται απαραίτητη ώστε να γίνει το πρώτο βήμα. Εγγραφή για να λαμβάνετε όλα τα νέα ακίνητα
captchaΧρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

el Greek
X