Πωλούνται δύο έτοιμες επιχειρήσεις εστίασης Ρέθυμνο

€ 150.000
SKU: THEO28
Property type: Επαγγελματικοί Χώροι

Amenities

  • Διανομή με προσωπικό
  • Με έτοιμο επαγγελματικό εξοπλισμό

Description

Πωλούνται δύο έτοιμες επιχειρήσεις εστίασης (μια πιτσαρία/κρεπερί/καφετέρια & ένα ιταλικό εστιατόριο) σε πολύ καλό σημείο στο Ρέθυμνο. Έτοιμος εξοπλισμός εστίασης, διαθέσιμη διανομή με προσωπικό, έτοιμος τζίρος, 150 τραπέζια έξω και τα δύο μαζί. Η μια επιχείρηση είναι 63 τ.μ. ενώ η άλλη είναι 132 τ.μ.

Contact the Agent

Παναγιώτης Θεοφιλόπουλος

Σύμβουλος Ακινήτων
Είτε ψάχνετε να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε το σπίτι σας, ο online κατάλογος της ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κτηματομεσιτική σας συνδέει με επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επειδή η αγορά ακινήτων είναι μοναδική, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν σύμβουλο ακινήτων με τοπική εμπειρογνωμοσύνη για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενοικίασης, αγοράς ή πώλησης του επόμενου σπιτιού σας. Ο κατάλογός μας σας βοηθάει να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις επιθυμίες σας. Ανεξάρτητα από το είδος των ακινήτων που χρειάζεστε, η επικοινωνία με έναν από τους συμβούλους ακινήτων του κτηματομεσιτικού μας γραφείου κρίνεται απαραίτητη ώστε να γίνει το πρώτο βήμα. Εγγραφή για να λαμβάνετε όλα τα νέα ακίνητα
captchaΧρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanGreekItalian