Σε γιορτινή διάθεση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει: ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ [Διακοσμήτρια – Ζωγράφος]

Tips διακόσμησης σε γιορτινή διάθεση!Μέρες αγάπης έρχονται, μέρες που όλοι θα δώσετε και θα πάρετε δώρα, αγάπη, ζεστασιά, χαμόγελα, χαρά.

Πρωταγωνίστρια των ημερών…  η τραπεζαρία!

Με τετράγωνο, στρογγυλό, ορθογώνιο τραπέζι, με ή χωρίς προέκταση, ανάλογα με τη διαρρύθμηση του δωματίου, αυτές τις άγιες μέρες οι καρέκλες γύρω από αυτό θα γεμίσουν με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κλασσικό tip διακόσμησης… Φροντίστε ώστε το μενού σας να είναι “self service”. Με αυτό τον τρόπο, αφήνετε χώρο στο κέντρο του τραπεζιού για μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση, που θα διατηρήσει την εορταστική ατμόσφαιρα όσο θα βρίσκεστε γύρω από αυτό.

Τοποθετήστε μεγάλες γυάλινες ή ξύλινες πιατέλες και στολίστε τις με γκι, ου, κλαδιά από έλατο και μεγάλα κατακόκκινα ρόδια! Αυτή είναι μία κλασική και αποδεκτή διακόσμηση, που θα την απολαύσουν όλοι!

Οι καλοσιδερωμένες πετσέτες σας είναι πολύ σικ να βρίσκονται επάνω στα «καλά σας πιάτα» με ένα κλαδάκι γκι on top.

Λίγα αρωματικά κεριά θα δώσουν μία φωτεινή νότα, ενώ μία καρτελίτσα με το όνομα κάθε καλεσμένου δίπλα στο πιάτο του θα ολοκληρώσει απόλυτα το σύνολο.

Κρατήστε λίγα μπουκέτα γκι και ου για να διακοσμήσετε τα κενά ανάμεσα στις πιατέλες με τα φαγητά, ώστε να υπάρχει μία ατμοσφαιρική πινελιά κι εκεί.

Αχνιστές λιχουδιές στον μπουφέ, χριστουγεννιάτικη jazz μουσική σε χαμηλή ένταση και είστε πανέτοιμοι να γοητεύσετε τα πλήθη!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πηγή εικόνας: Pinterest.com


ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ

ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ [ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ]

Η Ρεπούλια Μαίρη είναι απόφοιτος της σχολής Vakalo σε interior design και ζωγραφική, με εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων για εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες. Αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τοιχογραφίες, σκηνογραφία.
Τηλ. (+30) 6985637591
E-mail: mary.repoulia@gmail.com


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΡΘΡΩΝ

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, δεν εγγυώμεθα για την ακρίβεια, την πληρότητα και η επικαιρότητα του περιεχομένου. Η χρήση του περιεχομένου του κάθε άρθρου στην κατηγορία “BLOG” γίνεται με ευθύνη του κάθε αρθρογράφου/ συγγραφέα καθώς και για τα δικαιώματα του περιεχομένου, πηγές κλπ. Κάθε προτάσεις και απόψεις αντανακλούν τη γνώμη και σκέψεις αποκλειστικά και μόνο του κάθε αρθρογράφου/ συγγραφέα και όχι απαραίτητα τη γνώμη της εταιρείας μας.


Θέλετε να λαμβάνετε ιδέες και προτάσεις διακόσμησης; ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ!


Διαβάστε ακόμη: