Η διακοσμήτρια της “διπλανής πόρτας”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει: ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ [Διακοσμήτρια – Ζωγράφος]

Αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές… Ωραίες καταστάσεις, μάς πάνε μπροστά.
Καινούργιο σπίτι, καινούργια ζωή, καινούργια θέα (καινούργια πόλη;). Πίσω από ο,τιδήποτε νέο, ακολουθεί πάντα και μια απορία.

“Το μπάνιο ήταν καλό; Μού φάνηκε λίγο μικρό”. “Πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσω ντουλάπες, είναι λίγες αυτές που έχει, αλλά πού θα τις βάλω;”, “Τι κάνω τώρα;”, “Γκρεμίζω τοίχους;”, “Θέλω να γλιτώσω και το έξοδο και την ταλαιπωρία. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω το σπίτι μου όπως θέλω, οικονομικά, σχεδόν ανέξοδα;”.

Σαν διακοσμήτρια σάς διαβεβαιώνω πως έχω απάντηση σε κάθε απορία σας. Βρίσκομαι εδώ για να ακούσω τις επιθυμίες σας και να σάς προσφέρω ένα σπίτι απόλυτα φιλόξενο και ξεκούραστο!

Καλώς ορίσατε λοιπόν στην παρέα μου! 

Καθίστε αναπαυτικά και δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διακόσμησης ξεκινάει!

Πηγή εικόνας: Pinterest.com


ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ

ΡΕΠΟΥΛΙΑ ΜΑΙΡΗ [ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ]

Η Ρεπούλια Μαίρη είναι απόφοιτος της σχολής Vakalo σε interior design και ζωγραφική, με εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων για εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες. Αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τοιχογραφίες, σκηνογραφία.
Τηλ. (+30) 6985637591
E-mail: mary.repoulia@gmail.com


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΡΘΡΩΝ

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, δεν εγγυώμεθα για την ακρίβεια, την πληρότητα και η επικαιρότητα του περιεχομένου. Η χρήση του περιεχομένου του κάθε άρθρου στην κατηγορία “BLOG” γίνεται με ευθύνη του κάθε αρθρογράφου/ συγγραφέα καθώς και για τα δικαιώματα του περιεχομένου, πηγές κλπ. Κάθε προτάσεις και απόψεις αντανακλούν τη γνώμη και σκέψεις αποκλειστικά και μόνο του κάθε αρθρογράφου/ συγγραφέα και όχι απαραίτητα τη γνώμη της εταιρείας μας.


Θέλετε να λαμβάνετε ιδέες και προτάσεις διακόσμησης; ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ!


Διαβάστε ακόμη: